Rio,š.s.

Rio je študentská spoločnosť pri gymnáziu Trebišovská 12 v Košiciach na rok 2009/2010.

10. 4. 2010

Think Riological

 ,,think riological"
Produkty ,,think riological" spájajú funkčnosť, ekológiu a štýl. Z nepotrebných autopoťahových koží, ktoré by skončili na smetisku, sme stvorili originálnu bižutériu a doplnky. Podľa najnovších módnych trendov boli vytvorené náhrdelníky, brošne, opasky a obaly na okuliare. Je len na vás, čo si vyberiete, v rovnakom kúsku už zaručene nikoho nestretnete.

Obaly na okuliare 
 ,,think riological"
Originálne obaly na okuliare, s ktorými ohúrite celú miestnosť. Z vnútra sú obalené molitanom, takže vaše UV chrániče ostanú nepoškodené. Potešte svoju polovičku krásnym letným darčekom.


Brošne
,,think riological"
Je váš outfit nudný a bez iskry? Radi by ste ho oživili ale neradi nosíte náhrdelníky a inú bižutériu? Brošne sú pre vás to pravé. S našou kolekciou nemôžete šliapnuť vedľa.

Náhrdelníky
,,think riological" ,,think riological"

,,think riological" ,,think riological"
Obyčajné tričko či šaty spestrí náhrdelník z tejto štýlovej kolekcie. Každý kus je originál, preto sa stanete hviezdou všetkých miestností, do ktorých vstúpite. Koža je nesmrteľná a momentálne veľmi moderná, takisto ako obrovské náhrdelníky a strapce. Náhrdelník ,,think riological" je vychytávkou najbližších sezón.


Opasky
belts Photobucket
Neokukané tvary kráčajú ruka v ruke s originálnym dizajnom. Naše opasky vám vykúzlia osí pás, s ktorým ohúrite každého muža. S týmto opaskom zanecháte aj v najnudnejších šatách nezabudnuteľný dojem.


Beauty packages Eko 
Ohúrila vás naša kolekcia? Chcete všetko? Máme pre vás kožené balíčky, vďaka ktorým si nemusíte lámať hlavu  kombinovaním.  Beauty package obsahuje doplnky ,,think riological" spolu s eko šperkom, kotré spolu ladia. K tomu všetkému dostanete koženú taštičku ako obal úplne ZADARMO!

Žiadne komentáre: