Rio,š.s.

Rio je študentská spoločnosť pri gymnáziu Trebišovská 12 v Košiciach na rok 2009/2010.

9. 10. 2009

Rio,š.s.

Na úvod vás oboznámime s pár (ne)podstatnými faktami.
Študentská spoločnosť RIO vznikla 7.septembra 2009 pri Gymnáziu Trebišovská 12.
To je z oficialít všetko.

Každoročne naša skvelá škola spolupracuje so spoločnosťou Junior Achievement, ktorá má na svedomí študentské firmy, kde sa môžu realizovať kreatívni, aktívni a zábavní ľudia. Na školský rok 2009/2010 sme to teda my :D.

Ak sa vám zdá názov RIO odniekiaľ povedomý, máte pravdu, pod týmto menom si môžete kúpiť džús, ale aj navštíviť jeden z najúspešnejších podnikov v Bratislave.
Samozrejme, na túto zhodu sme prišli až neskôr, vlastne, aby sme boli úprimní, nedošlo nám to vôbec. Upozornili nás na to až naši akcionári, za čo im vrelo ďakujeme :D
Korene nášho mena nie sú veľmi hlboké, vzniklo spontánne a spolu s ním i naše heslo ,,Ži svoj karneval". Chceli sme niečo veselé, niečo, čo rozprúdi krv v žilách. Pri debate odrazu niekto vykríkol: ,,Treba niečo temperamentné, ako Rio De Janeiro." A študentská firma bola pokrstená skratkou tohto farebného mesta, ktoré raz za rok organizuje tradične obľúbené karnevaly.

Ako ste si mohli všimnúť, tieto tri písmená prinášajú šťastie. Tak by to malo byť aj v našom prípade :).
RIO. Zapamätajte si tento názov ako názov študentskej spoločnosti, ktorá vás poteší, prekvapí a uspokojí. Lebo o to nám v prvom rade ide.

Žiadne komentáre: